Cum actioneaza un pinguin


Buna ziua!

Astazi va voi spune despre cum se danseaza, sta, cum se pun emoticoane, prieteni, iglu, se arunca cu bulgari, vorbste,face cu mana, merge, imbraca.
Cum se danseaza: Dupa ce v-ati logat jos in stanga este un pinguin care sta.Dati clic pe el.Si sus este un pinguin care are niste note muzicale in jurul lui.Dati clic acolo.Pinguinul dumneavoastra va dansa.
Cum se sta: La fel ca la dans dati clic pe pinguinul care sta si jos eu un pinguin care sta.Dati clic pe una dintre patratelele din juru lui. Patratelee indica directia.
Cum se pun emoticoane: Jos langa pinguinul care sta este o fata care face cu ochiul. Dati clic pe ea si de acolo va puteti alege emoticoana.
Cum se fac prieteni: Dati clic pe pinguinul care vreti sa va fie prieten si jos sub poza lui in stanga de tot sunt doi pinguini mici unu roz rosu in fata si unu galben.Dati clic pe el. Si dupaia va apare daca vreti sa fiti prieten cu el. Dati clic da daca sunteti siguri ca il vreti in prietenie.
Cum sa intri in iglul (casa) ta: Jos in dreapta este o imagine cu un iglu. Dati clic pe ea si veti ajunge in iglul dumneavoastra.
Cum se arunca cu bulgari: Jos in stanga in dreapta pinguinului care sta este un cerc alb. Dati clic pe el si va va aparea o tinta. Dati clic in imagine unge vreti da aruncati cu bulgari.
Cum se comunica: Jos in stanga langa mutrita care face cu ochiu este un norisor cu niste lini in el. Dati clic acolo. Apoi va putea alege ce sa spuneti. Cand v-ati hotarat dati clic pe ea. Sau jos un spatiu care desparte dreapta de stanga. Acolo tastati ce vreti sa spuneti. Cand v-ati hotarat dati Enter.
Cum se face cu mana: Dati clic jos in stanga pe pinguinul care sta.In mijloc Veti vedea un pinguin cu mana intinsa. Dati clic pe el.
Cum se merge: Dati clic intr-un loc cu zapada. Pinguinul va merge in locul respectiv.
Cum se imbraca: Dati clic pe pinguinul dumneavoastra. Apoi langa poza lui sus este o sageata  dati clic pe ea. Acolo va vor aparea articolele care le aveti.

SUCCES!!!

Voi mai posta in 22.11.2012 in continoare despre lucruri asemanatoare.

Reclame

2 gânduri despre „Cum actioneaza un pinguin

  1. Da Violet uni dintre voi sunt deja logati si poate au pinguinul de mai multe zile decat mine.
    Dar pentru boboceii care deabea au auzit de site este greu.
    Mai sti cat de greu ti-a fost tie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s