Vlad si Criss membrii trupei Lala-Band


Buna ziua!
Astazi va voi povesti, despre cantaretii (actorii) Cristina Ciobanas (Anca Anghel) Vlad Gherman (Vlad Stanciu).
Sa incepem:

cristinaAnca Anghel (nume de scena)

Anca este frumoasa, rasfatata, dar si foarte simpatica.
Este talentata, iubeste muzica si viseaza sa ajunga o mare vedeta. Isi iubeste foarte mult fratele si sora descoperita recent (pe Ioana).

Anca este o luptatoare, este ambitioasa, puternica si increzatoare ca binele invinge intotdeauna. Si da, este indragostita pana peste cap de Vlad, membru LaLa Band ca si ea.

Traieste o minunata poveste de dragoste alaturi de Vlad, dar gelozia usor exagerata a Ancai creeaza mici probleme intre cei doi indragostiti.

Impreuna invata sa ierte si sa fie mai intelegatori.

Cristina Ciobanas

Biografie
Cristina Ciobănaşu a cântat în ansamblul popular vocal din Vorona, jud. Botoşani. Ţese, coase (a învăţat-o bunica ei din Vorona), cântă la nai, fluier, caval, ocarină, picteaza icoane pe sticla.

În anul 2008, perechea Alex Velea – Cristina Stoicescu, împreuna cu Victoria Bucun (Vica), coregrafa lor, au dansat pentru şi împreună cu Cristinica, aşa cum îi spuneau. Familia fetei avea greutăţi materiale şi mama trebuia să lucreze în Italia pentru a reuşi să termine de construit o casă.
Din acel moment viaţa Cristinei s-a schimbat total: s-a mutat la Bucureşti, mai întâi pentru a studia muzica. Acum este elevă la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”. O ajută foarte mult Ruxandra Ion, de la Media Pro, care o şi găzduieşte în capitală.

Pentru Cristina, fiecare rol este o provocare, o lume nouă ce trebuie descoperită. Învaţă textele cu uşurinţă. Ia cursuri de canto cu profesoara Crina Mardare. Este fericită că se poate afla în preajma unor mari actori.
Participarea la filmări a făcut-o să rateze prima zi de şcoală din 2010. Era la Bodrum.

vladVlad Stancescu (nume de scena)

Ramas orfan de la 16 ani si obligat sa se intretina singur, Vlad este cel mai matur in gandire dintre toti membrii LaLa Band.
Talentat, onest, luptator, este un supravietuitor in adevaratul sens al cuvantului.

Un prieten adevarat, Vlad este fericit ca in sfarsit are o familie: LaLa Band.

Indragostit de Anca, mezina trupei si sora celui mai bun prieten al lui, Vlad traieste cea mai fericita perioada din viata.

Vlad Ghearman

Biografie
Vlad Gherman (n. 16 februarie 1993, București, România) este un actor și cântăreț român. Din anul 2011 el face parte din trupa LaLa Band și joacǎ în serialul muzical „Pariu cu viața” de la Pro TV. Împreună cu colegii săi din LaLa Band în 2011, înainte de Crǎciun, au lansat un album de colinde. În anul 2012, în luna martie, în cadrul unui spectacol live, au lansat un nou album cu titlul „LaLa Love Songs” care conține 18 piese între care 12 cover-uri.


Pentru cei care vor sa vada serialul se difuzeaza Lunea de la 20:30 – 22:30 sau Sambata in reluare de la 10:45 – 12:45 la PRO TV.

sursa: pariucuviata.protv.ro    www.cinemagia.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s