Cristi Alexandrescu ( Raphael Tudor) si Sara Nastase ( Sore Mihalache)


Buna ziua!
Astazi va voi spune cate ceva despre cantaretii (actorii) Sore si Raphael. Mai jos puteti vedea cate ceva despre personajele sale interpretate in serialul Pariu cu viata.

sara-nastase-sore-mihalache-2Sara Nastase (nume de scena)

In timpul liceului, Sara a fost cea mai populara fata din scoala.
In ciuda popularitatii, era rea, egoista, rasfatata si snoaba.

A fost crescuta doar de mama ei, o celebra actrita cu contracte internationale, care este mai mult absenta decat prezenta in viata tinerei.

LaLa Band a reusit s-o schimbe in bine. Alaturi de colegii ei de trupa, Sara a invatat ce inseamna sa faci parte dintr-o mare familie.

Desi mai are accese de gelozie si egoism, Sara a devenit cu adevarat „LaLa”.

Sore Mihalache

Biografie
Sore Mihalache este o cântăreaţă de muzică POP cu influente electro funk.
La numai 10 ani Sore Mihalache o imită pe Natalia Oreiro şi câştiga locul trei la concursul “Ploaia steluţelor”, la 11 ani, făcea pentru prima dată, parte dintr-o trupă, Dolly, alături de care lansa melodiile: “În Weekend”, “Hei, Tarzan Tarzan”, “Am capul în nori”, “Dragă Johnny”.
Cariera muzicală a lui Sore este una bogată, la 17 ani a participat la emisiunea “Faimoşii” – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruţa, unde au remarcat-o producătorii de la Play&Win şi au format trupa Crazy Win, alături de care a lansat piesa “Beautiful Lover” în 2009. Apoi vocea ei a propulsat-o pe scenă, alături de Cici de la Sistem, într-un proiect de cover-uri interpretate live în toată ţara.
Din 2011 Sore este artist Media Pro Music, lucrează cu Smiley & HaHaHa Production şi îşi promovează atât singleul “LOVE IS MUSIC” cât şi piesa “STAGE OF JOY” alături de colegii din La-La Band.
Din septembrie 2011 Sore Mihalache o interpretează pe Sara Năstase în serialul muzical “Pariu cu viaţa” de la PRO TV.

cristi-alexandrescu-raphael-tudor-1_3Cristi Alexandrescu (nume de scena)

Frumusel, simpatic si foarte constient de calitatile lui, Cristi a fost obisnuit in timpul liceului sa aiba toata lumea la picioarele lui.
Copil de bani gata lasat de capul lui de niste parinti indiferenti, Cristi a inteles cu adevarat ce inseamna viata in momentul in care a aflat ca parintii lui sunt faliti.

Singurul lui sprijin au ramas prietenii lui din LaLa Band.

Si-a batut joc de fete, pana cand a descoperit cum este sa fii indragostit cu adevarat.

Raphael Tudor

Biografie
Raphael Tudor, interpretul lui Cristi Alexandrescu în serialul “Pariu cu viaţa”, pe numele său complet Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Căprariu este elev în clasa a XII-a la Liceul Spiru Haret din Bucureşti.
Lui Raphael i-a plăcut muzica de mic, a luat câteva lecţii de actorie, iar în 2011 a participat la preselecţiile pentru trupa “La-La Band” şi serialul “Pariu cu Viaţa” de la Pro TV.
Rafael Tudor ştie de unde a moştenit vocea – “de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni”. La vârsta de 5 ani Raphael Tudor ascultă Demis Roussos şi-l imita, cu succes, smulgând aplauze din partea vecinilor.
Despre personajul Cristi Alexandrescu din serialul “Pariu cu Viaţa” de la ProTV, “Nu semăn cu el, Cristi e mai rău, mai şmecher şi mitocan, iar eu nu sunt aşa, pot să vă spun doar că lui Cristi i-am dăruit carisma mea.”, a spus Raphael Tudor.

srursa: pariucuviata.protv.ro       www.cinemagia.ro

Anunțuri

2 gânduri despre „Cristi Alexandrescu ( Raphael Tudor) si Sara Nastase ( Sore Mihalache)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s