Monica Bora ( Alexia Talavutis) si Dima Trofim ( Dima Gheoghita Trofim)


Buna ziua!
Astazi va voi povesti cate ceva despre cantaretii (actorii) Dima Gheoghita Trofim si Alexia Talavutis. Uitati ceva despre personajele sale interpretate din Pariu cu viata:

alexia-talavutis_2Monica Bora (nume de scena)

Este frumoasa si provine dintr-o familie bogata.
In timpul liceului a fost cea mai buna prietena a Sarei, ceea ce a transformat-o intr-o persoana rautacioasa, rasfatata si imatura.

A facut multe greseli, dar a si platit scump pentru ele. Iubirea pentru Dima si apartenenta la LaLa Band au transformat-o pe Monica in fata draguta si pe care te poti baza.

Are o voce minunata si, cand danseaza cu Dima, intotdeauna reuseste sa faca spectacol.

Alexia Talavutis

Biografie
Alexia Talavutis s-a născut pe 27 mai 1990 la Constanţa, este actriţă în serialul “Pariu cu viata” de la ProTV (rolul Monica Bora) şi membră în trupa La-La Band.
Alexia cânta de când se ştie, ascultă R&B, gosspel şi jazz, iar mama a fost cea care i-a îndrumat paşii spre cariera muzicală.
Acesta a participat la nenumărate audiţii, a început o carieră muzicală solo, iar acum face parte din trupa “La-La Band”, cel mai nou proiect MediaPro Music.
Alexia face televiziune de la vârsta de 6 ani, a lucrat şi în radio, a participat la foarte multe festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică, cel mai important premiu fiind trofeul “Premio Assolutto ” obţinut la Festivalul Di Maiori din Italia.
O altă experienţă importantă din trecutul cântăreţei Alexia Talavutis a fost participarea la concursul “Ploaia Steluţelor”, unde a cântat piese ce aparţin cântăreţei Kylie Minogue.
În serialul “Pariu cu viaţa” Alexia Talavutis o interpretează pe Monica Bora colega şi prietena cea mai bună a Sarei Năstase (Sore Mihalache). Monica este frumoasă şi provine dintr-o familie bogată. Însă îmbogăţirea rapidă a părinţilor ei a transformat-o într-o persoană răutăcioasă şi răsfăţată. Acesta işi doreşte să fie cea mai “mişto” tipă din şcoală. Are o voce minunată, ştie să danseze şi face parte din La-La Band. Monica râvneşte după faima ceea ce o determina să aibă o relaţie cu un profesor, cu toate că îl place şi pe Dima Trofin (Dumitru Gheorghiţă Trofim).
Alexia Talavutis a mai putut fi văzuta în trecut şi în serialul de comedie “Trăsniţii” de la Prima TV.

dima-gheorghita-trofimDima Trofim (nume de scena)

Nu vorbeste mult, dar intotdeauna reuseste sa surprinda prin dans si voce.
O place pe Monica inca de cand s-a transferat la Colegiul de Arte din Republica Moldova si e fericit ca a reusit sa o cucereasca. Acum sunt cel mai stabil cuplu din LaLa Band.

Dima este ambitios si determinat.

Dina Gheoghita Trofim

Biografie
Data nasterii : 14 ianuarie 1989
Nascut la Chisinau. A absolvit liceul ”Mihai Viteazu” si universitatea ”Academia de Muzica si Arte Plastice”. Actor in serialul ”Pariu cu Viata” si dansator la emisiunea ” Dansez pentru Tine”, Dumitru este membru al trupei Lala-Band. A participat in 2008-2009 la Fabrica de Staruri editia 1, R. Moldova, plasandu-se printre finalisti.

sursa: pariucuviata.protv.ro    www.cinemagia.ro

Reclame

2 gânduri despre „Monica Bora ( Alexia Talavutis) si Dima Trofim ( Dima Gheoghita Trofim)

  1. Acum am schimbat fundalul.
    Daca nu te descurici uite unde se gaseste:
    Jos la sfarsitul textului este scris etichete,Filed under e.t.c.
    Si acolo este un fel de chenar (ca un norisor) langa care scrie: scrie un comentariu. Dai clic acolo si poti scrie comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s