Inainte de Craciun


Buna ziua!
Dupa cum stiti, maine este seara de Craciun. Cred ca asteptati cu nerabdare musafirul cu sanie, renii, cadouri si cojocel rosu.
Dar inainte de Craciun trebuie sa fie si niste mici lucruri gata la timp. Cat timp mosul se pregateste si urca in sanie 100000 de cadourii, haideti sa va amintesc cateva lucrurii esentiale ca sa il multumiti pe Mos Craciun si sa va lase cat mai multe cadourii.

1. Bradul: De Craciun nu va poate lipsii bradul din casa. Fie unul de cativa cm fie unul de peste un m, trebuie sa fie unul prezent in casa. Mosul lasa sub brad cadourile si fuge pentru ca mai trebuie sa opreasca sania cu renii si la casele altor copii. Dar bradul nu poate fi pur si simplu pus si gata am terminat. Nu. Trebuie sa ai beteala, luminite si globuri dar nu trebuie neaparat cumparate globuri. Poti mesterii si tu globurii. Poti picta, lipii, decupa si lega. Poti face mici snururi cu margele si sa le legi in brad. Bradul poate fii artificial sau natural.

2. Prajiturelele: Mosul cand va ajunge la voi va fii insetat, infometat si obosit. Eu zic sa il intampinatii cu doua sau mai multe prajiturele si lapte cald. Puteti sa le puneti intr-o punguta ca mosul sa le poata lua la pachet. Dar nu numai mosul este obosit, insetat si infometat. Si renii sai sunt Lasati-le pe o masuta niste iarba, fan sau altceva si niste apa.

Trebuie sa fiti gata cu toate aceste lucruri pana in seara de 24.12.2012.

SFAT: Nu il panditi!

Si acum uitati colindul o brad frumos in 3 limbii.

Romana:

Engleza:

Germana:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s